Φωτια Ζηρια / Δορυφορικές εικόνες της πυρκαγιάς στη Ζήρια έως το Σάββατο ... - Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.

Φωτια Ζηρια / Δορυφορικές εικόνες της πυρκαγιάς στη Ζήρια έως το Σάββατο ... - Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω.

Άγιοι Ανάργυροι: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι ...
Άγιοι Ανάργυροι: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι ... from patrasisyou.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Επειδή οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό δόθηκε εντολή από την. Δόθηκε εντολή εκκένωσης για λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και άνω ζήρια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Eκκένωση του χωριού ζήρια αχαΐας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο. Η φωτιά βρίσκεται μέσα στην ζήρια με τους κατοίκουν να παρακολουθούν να καίγονται σπίτια, όπως αναφέρει το pelop.gr. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Η πυρκαγιά που είναι σε. Το λιμενικό μετέφερε κατοίκους στον λόγγο και ενοίκους ξενοδοχείου.

Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά. Η φωτιά ξέσπασε πάλι στο σημείο που είχε ξεσπάσει από αμέλεια και την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στη ζήρια, το λαμπήρι και τις καμάρες.

Φωτιά στην Αιγιάλεια: Με πυροσβέστες από τη Θεσσαλονίκη ...
Φωτιά στην Αιγιάλεια: Με πυροσβέστες από τη Θεσσαλονίκη ... from www.tempo24.gr
Το λιμενικό μετέφερε κατοίκους στον λόγγο και ενοίκους ξενοδοχείου. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια.

Το λιμενικό μετέφερε κατοίκους στον λόγγο και ενοίκους ξενοδοχείου.

Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Επειδή οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό δόθηκε εντολή από την. Eκκένωση του χωριού ζήρια αχαΐας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια. Η πυρκαγιά που είναι σε. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα.

Η πυρκαγιά που είναι σε. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα.

Έφτασε στην Αθήνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Voliotaki.gr
Έφτασε στην Αθήνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Voliotaki.gr from i2.wp.com
Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Η πυρκαγιά ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι από τη ζήρια, ωστόσο, πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους ανέμους που πνέουν στην. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Η φωτιά ξέσπασε πάλι στο σημείο που είχε ξεσπάσει από αμέλεια και την περασμένη εβδομάδα. Eκκένωση του χωριού ζήρια αχαΐας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Άνω ζήρια, καμάρων και λαμπίρι. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα.

Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο.

Η φωτιά ξέσπασε πάλι στο σημείο που είχε ξεσπάσει από αμέλεια και την περασμένη εβδομάδα. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας εκδηλώθηκε πριν λίγο. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Άνω ζήρια, καμάρων και λαμπίρι.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code